Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Iancului Bucuresti. Calculator rate credit apartament 74.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Iancului - Bucuresti
Jul 20, 2011 Jul 20, 2011 JASP0123 OPORTUNITATE CUMPARARE APARTAMENT EXCLUSIVIST IANCULUI!!! Amplasat intr-o zona deosebit de linistita, va prezentam o locatie ce se adreseaza in exclusivitate segmentului pretentios ce adora stilul inconfundabil al elegantei, bunului gust, luxului. Apartamentul de 2 camere situat la ultimul etaj in zona Dimitrov - Avrig, este decorat cu multa rabdare si pasiune de catre profesionisti in domeniu, in care s-au inserat elemente din categoria high-class si prezentat ca etalon in reviste de specialitate. Pardoseli de marmura alba, usi de cristal, mobilier Mobexpert Italia, electrocasnice Franke si Ariston, sunt doar cateva dintre multiplele elemente decorationale ce "imbraca" perfect aceasta locatie. Intr-un spatiu in care relaxarea se resimte din plin cu ajutorul canapelelor confortabile din living, patului din dormitorul principal din care poti privi relaxat catre ecranul TV tip plasma, cazii cu jacuzzi, cu siguranta te poti deconecta de la problemele cotidiene ce te apasa in decursul zilei. Apartamentul se poate achizitiona mobilat sau nemobilat, pretul de vanzare variind in functie de varianta de echipare solicitata. Va invitam sa vizionati fara rezerve aceasta superba locatie pe care o puteti achizitiona mobilata si utilata complet!

JASP0123 - OPORTUNITATE CUMPARARE APARTAMENT 2 CAMERE DIMITROV - AVRIG

Apartament cu 2 camere in zona Iancului - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Redus, suprafata utila 57 m2.
Etajul 10 / 10 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 67011 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 74.900 €
 • (1,314.04 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
74.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

  … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 74.900 €
 • (1,314.04 € / m2)
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 67011 Nume: Ionut Stancu
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1145 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 526 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 2 modificari de pret
Listata initial în: 18.07.2011