Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Otopeni Ilfov. Calculator rate credit apartament 55.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Otopeni, Ilfov
Nov 23, 2011 Nov 23, 2011 Vanzare apartament 2 camere in zona Otopeni, an constructie 2009, parter/3, 56mp utili, confort I, decomandat, compartimentare: dormitor, living si bucatarie open space, baie, debara, hol; gresie, termopan, faianta,parchet, usa metalica, centrala proprie, complet contorizat, stradal, loc de parcare in proprietate. Apartamentul se afla in zona rezidentiala, majoritar de vile. Este foarte multa liniste, nu sunt probleme de siguranta, la 5-10 min de mers pe jos se afla toate centrele de interes: piata, supermarket Mega Image, primarie, scoala, liceu, policlinica, politie, primarie, parc, biserica, statie RATB. Se accepta si schimb cu garsoniera in Bucuresti + diferenta. Cu modificarile necesare legate de pret si conditii, se poate discuta si varianta de plata in avans+rate (inchiriere la ramanere). Pret:55000 EURO Pentru mai multe informatii apelati agentia Alexis Imobiliare 0744382484, 0766264717, 0212550374

Vanzare apartament 2 camere, Otopeni

Apartament cu 2 camere in Otopeni, Ilfov

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 56 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 93140 | adaugat acum 11 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 55.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 55.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93140 Agentia: Alexis Imobiliare Nume: Alexandru Gherghescu
Actualizata: acum 11 ani si 2 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 3853 ori Manager: Alexandru Gherghescu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 718 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.11.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.07.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare