Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Mamaia Sat Constanta. Calculator rate credit apartament 56.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Mamaia Sat, Constanta
Aug 04, 2011 Aug 04, 2011 -Mamaia Sat apartamente cu 2 si 3 camere, amplasate in imobile noi ,compuse din parter + 4 etaje, prevazute cu lift, finisaje interioare si exterioare de exceptie, vedere superba la Marea Neagra, lacul Siutghiol si Statiunea Mamaia, imbunatatite total, finisaje de exceptie, terase spatioase, centrala proprie pe gaz, aer conditionat, interfon, cablu TV, internet, lift, parcare .Pret apartament 2 camere (suprafata totala 106 mp): 75.000 euro (TVA inclus).Pret apartament 3 camere (suprafata totala 129 mp): 85.000 euro (TVA inclus) .Locurile de parcare sunt rezervate direct proportional cu numarul de camere ale apartamentului (de ex. apartamentul de 2 camere are doua locuri de parcare) .Totodata, fiecare bloc are instalat lift modern Schindler .Apartamentele se vand in stadiu final de finisare si includ: - usa metalica antiefractie la intrare. - usi de interior deosebite import Italia- instalatie de incalzire cu centrala pe gaz metan (de apartament) individuala;- cablu tv, internet, telefonie- aer conditionat Daikin in fiecare camera;- interfon;- balustrazi de inox la terasa-Podele: Parchet, Gresie-Pereti: Vopsea lavabila, Faianta-Obiecte sanitare ba i.Pentru achizitionare se ofera o creditare proprie pana la 36 de luni cu conditia achitarii unui avans de min 50% .Calculul il puteti face dumneavoastra in functie de apartamentul dorit. Nu exista alte conditii pentru aceasta finantare .Suma ramasa de achitat se imparte la cele 36 de luni fara alte comisioane sau dobanzi. In cazul dumnevoastra, pentru apartamentul de 75.000 EUR, daca platiti un avans de 37.500 EUR se poate finanta pe 3 ani suma de 37.500 EUR si o rata fixa de 1.041 EUR .Acceptam bineinteles si orice alta forma de finantare incluzand si programul \"Prima Casa\" .Totodata este incheiat in parteneriat cu Bancpost in urma caruia clientii nostrii comuni beneficieaza de o oferta extraordinara de dobanda de numai 5,12 % pe an. Avansul este minim 20% iar perioada maxima de rambursare este de 30 de ani .Preturi de la 56.000 euro .Relatii 0722.193307 sau 0765.467921 sau marian.airinei@gmail.com .ACUM PRETURI PROMOTIONALE PENTRU 2 APARTAMENTE CU 2 CAMERE-APARTAMENT 2 CAMERE SUPRAFATA UTILA 55 MP+14 MP(BALCON)ETAJ 3 LA PRETUL DE 60.000 EURO SI APARTAMENT 2 CAMERE SUPRAFATA UTILA 54 MP+19 MP(BALCON)LA PRETUL DE 56.000 EURO .

Mamaia Sat apartamente,de lux

Apartament cu 2 camere in Mamaia Sat, Constanta

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 73 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 61592 | actualizat acum 7 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
56.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 61592 Agentia: Air Company Nume: Marian Airinei
Actualizata: acum 7 ani si 10 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 1280 ori Manager: Marian Airinei Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 441 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.05.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.17.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare