Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Mamaia Nord Constanta. Calculator rate credit apartament 38.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, Constanta
Sep 15, 2013 Sep 15, 2013 Mamaia Nord , apartamente cu 2 camere , amplasate la plaja , zona cartier depozit 10 , pe malul marii , apartamente pentru vacanta sau locuinta permanenta , la circa 1 km de Statiunea Mamaia si 1 km de Navodari , amplasate in imobil nou parter+3 etaje ,zona deosebita .Imobilul este compartimentat in apartamente cu 2 camere decomandate cu suprafata utila cuprinsa intre 48 mp - 61 mp , preturi de la 40.000 - 56.000 euro . Mai sunt disponibile urmatoarele apartamente; TIP 1.Apartament 2 camere suprafata utila 51 mp - pret 40.000 euro negociabil disponibil etaj p,2,3. TIP 2 . Apartament 2 camere suprafata utila 61 mp -pret 55.000 euro neg disponibil etaj 1,3. TIP 3. Apartament 2 camere suprafata utila 56 mp ,pret 51.000 euro neg disponibil 1,2,3. TIP 4 . Apartament 2 camere suprafata utila 48 mp , pret 42.000 euro neg disponibil etaj 2, 3 .In pretul fiecarui apartament este inclus si un loc de parcare auto .Imobilul este construit din caramida de 24 cm grosime ,pe cadre din beton , cu placa turnata peste fiecare etaj cu izolatie exterioara si tencuiala decorativa alba .Apartamentele au vedereorifere ,usa metalica antiefractie la intrare , precum si bransare la toate utilitatile ,respectiv apa,canalizare ,curent electric ,gaze.Finisajele interioare pot fi personalizate in functie de optiunile clientului cumparator .Terenul aferent imobilului este de circa 638 mp , proprietate , suprafata indiviza pentru toate cele 16 apartamente componente, Imobilul va fi dotat cu intefon la intrarea in bloc si bariera cu telecomanda pentru acces auto .Se pune la dispozitia cumparatorilor fotografii si documente de la toate stadiile de construire si cartea tehnica pana la prezenta faza de executie.Pentru rezervare este necesara o suma de acont de minim 30% ,restul sumei pana la concurenta pretului integral, se va achita in rate pe maxim 6 luni , pe baza Promisiunii de vanzare-cumparare notariale.Acum , mai sunt sunt disponibile 9 apartamente.Preturile pot fi negociate direct cu dezvoltatorul precum si modalitatile de plata .La plata cash totala de la inceput , se acorda o reducere de 7 % din pretul apartamentului .Termen de finalizare la cheie februarie 2014.preturi de la 38.000 euro .Relatii la telefon 0722.193.307 sau 0765.467.921

Apartamente ultramoderne in Mamaia Nord, Depozit 10

Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, Constanta

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 48 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 139500 | adaugat acum 10 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
38.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 139500 Nume: Marian Airinei Articole (0)
Actualizata: acum 10 ani si 6 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 2242 ori Judet: Constanta Intrebari (0)
Vizualizata de: 492 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 15.09.2013 Inscris pe TopEstate din: 05.17.2011
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare