Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Mamaia Nord Constanta. Calculator rate credit apartament 38.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, Constanta
Sep 15, 2013 Sep 15, 2013 Mamaia Nord , la mare , apartamente amplasate la circa 150 m de plaja , la 1 km de Statiunea Mamaia si 1 Km de Navodari , in bloc nou , parter+3 etaje , suprafata de teren 638 mp, an constructie 2013 , din caramida , suprafata utila de la 48 mp la 59 mp , se pot vinde la cheie ,respectiv cu faianta , gresie , parchet laminat stratificat , obiecte sanitare , centrala , calorifere , zugravit , sau se pot vinde la alb , fara imbunatatiri si sistem de incalzire , cu tamplarie termopan , apa , canalizare , curent electric , usa antiefractie la intrare , si peretii la alb , in functie de optiunea cumparatorului .Imobilul va fi dotat cu interfon la intrarea in bloc si bariera cu telecomanda pentru acces auto .Pentru plata integrala anticipata , a unui apartament se ofera o reducere de 7% din valoare.(exemplu la un apt de 50.000 euro , reducere 7% inseamna 3500 euro din pret).Ca modalitati de plata , acceptam un avans de 30 % din valoare si diferenta in rate egale pana la sfarsitul lunii februarie 2014 , cand se predau toate apartamentele si se intocmesc actele de vanzare-cumparare notariale.Preturile de la 38.000 euro pentru un apartament cu suprafata utila de 50 mp , la cheie , dar poate fi vandut si la alb cu o reducere in care se scad imbunatatirile .La sfarsitul lunii septembrie se va executa acoperisul.Preturi de la 38.000 euro la 55.000 euro .Pentru alte detalii si amanunte tel 0722.193307 sau 0765.467921 , direct dezvoltator.

Apartamente la 150 m de plaja , Mamaia Nord, p+3etaje

Apartament cu 2 camere in Mamaia Nord, Constanta

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 50 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 139494 | adaugat acum 5 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
38.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

  ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 139494 Agentia: Air Company Nume: Marian Airinei
Actualizata: acum 5 ani si 7 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 2523 ori Manager: Marian Airinei Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 298 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.09.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.17.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in mamaia nord
  Mamaia Nord. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 49 m2.
  50.400 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort lux in mamaia nord
  Mamaia Nord. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 71 m2 Mobilat, mobilier modern.
  66.000 € de vanzare