Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Bucuresti. Calculator rate credit apartament 58.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Bucuresti
Apr 24, 2013 Apr 24, 2013 Particular vand apartament 2 camere, confort 1, stradal, decomandat, vedere pe spate, 57mp, etaj 4/10, scara ingrijita, zona linistita. Mobilat, utilat, renovat cu multiple imbunatatiri (electrocasnice ariston, usi pline porta doors, termopane veka, izolatie exterioara/interioara balcon, instalatie sanitara/electrica cupru, aparataj schneider, radiatoare ferroli, etc). Pe Calea Rahovei, linia de tramvai 32 la 10 minute de unirii. Acte la zi. Mai multe poze pe: flickr.com/photos/ap2cam

Sebastian particular vand apartament 2 camere, stradal, confort 1, decomandat.

Apartament cu 2 camere in Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 57 m2.
Etajul 4 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 127243 | adaugat acum 10 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
58.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 58.500 €
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 127243 Nume: Particular Articole (0)
Actualizata: acum 10 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 328 ori Judet: Bucuresti Intrebari (0)
Vizualizata de: 642 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 24.04.2013 Inscris pe TopEstate din: 03.25.2013
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)