Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Theodor Pallady Bucuresti. Calculator rate credit apartament 39.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Theodor Pallady - Bucuresti
May 05, 2014 May 05, 2014 Amplasament: Imobilul este situat in sector 3, Bucuresti, zona Theodor Pallady. In apropiere se afla statia de metrou 1 decembrie 1918, strada si piata Trapezului, Mega Image Pallady, grup scolar de chimie Costin Nenitescu, gradinita nr 66. Acces facil catre mijloacele de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 6 al unui bloc P+10 nivele, an constructie 1977. Are suprafata utila de 36. 25 mp la care se adauga un balcon de 3. 05 mp. Descriere : Blocul are structura de rezistenta din beton armat. Apartamentul este decomandat, de doua camere, confort 2, frumos amenajat. Imobilul dispune de usi interioare celulare noi, usa metalica la intrare si ferestre tip termopan PVC integral, plus aparat de aer conditionat. Finisaje : In hol, baie si bucatarie pardoselile sunt din placate cu gresie, peretii fiind placati cu faianta ( baie si bucatarie ), iar in dormitor si sufragerie cu parchet laminat. Peretii din hol, sufragerie si dormitor prezinta zugraveli lavabile. Pret de vanzare de 39000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica – 0732552519.

Bucuresti, sector 3, Theodor Pallady, ap 2 cam, cf 2, et 6/ 10, bloc 1977, 39000 euro!

Apartament cu 2 camere in zona Theodor Pallady - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 36.25 m2.
Etajul 6 / 10 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 149527 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
39.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 149527 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 10257 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 503 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 11.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare