Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Gusterita Sibiu. Calculator rate credit apartament 29.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Gusterita - Sibiu
Nov 07, 2011 Nov 07, 2011 Margherita Residence este un ansamblu rezidential din zona Gusterita, intr-o zona aflata in plina dezvoltare. Loalizare: Sibiu, cartier Gusterita, str. Ceaikovski nr.63, la doar 5 minute de mers cu masina pana in Centrul orasului. In vecinatate se gasesc magazine alimentare, scoli, gradinite, transport public in comun. Apartamentele cu 2 camere de la etaje 1, 2 si 3 dispun de 2 balcoane iar cele de la parter dispun de gradina privata in suprafata de 30mp. Apartamentele cu 3 camere de la etaje 1, 2 si 3 dispun de 3 balcoane iar cele de la parter dispun de gradina privata in suprafata de 70mp. Apartamentele se predau la stadiul de \"gri\", cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare, instalatii termice si electrice, sape egalizatoare. La cerere se poate opta si pentru varianta \"la cheie\" Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare inclus in pret. Ansamblul este racordat la toate utilitatile, inclusiv iluminat stradal. Finisaje de calitate, ambient placut. Preturi incepand cu 29.500 euro. www.imobilgest.ro mobil: 0743-414764 tel fix/fax: 0269-241052

Apartamente noi pe str. Ceaikovski, Sibiu

Apartament cu 2 camere in zona Gusterita - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 37 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 balcoane, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 92352 | adaugat acum 11 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.500 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
29.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 29.500 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 92352 Agentia: SC Imobilgest SRL Nume: Suciu Ioan
Actualizata: acum 11 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 20194 ori Manager: Suciu Ioan Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1185 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.11.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.12.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare