Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Turnisor Sibiu. Calculator rate credit apartament 50.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu
Nov 18, 2014 Nov 18, 2014 Agentia imobiliara Taboo va ofera spre vanzare un frumos apartament de 2 camere decomandate in Sibiu cartierul Turnisor, situat la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje si cu termosisteme la exterior. Apartamentul este o constructie noua si are o suprafata de 60 mp utili compartimentati astfel: living cu bucatarie open - space cu o suprafata de 33.8 mp mobilata si utilata complet cu mobilier si aparate electrocasnice ( aragaz, cuptor electric combina frigorifica, maina de spalat vase, hota telescopica ) de cele mai inalta calitate, dormitor cu o suprafata de 14.2 mp, un hol cu o suprafata de 6.4 mp utili si o baie cu suprafata de 5 mp, cu geam de aerisire si utilata cu cabina de dus masina de saplat rufe si uscator. Acest apartament are toate imbunatatirile si utilitatile necesare: gresie, faianta, parchet laminat, ferestre si usi termopane cu 3 randuri de geam, centrala termica proprie, calorifere, usa metalica antiefractie la intrare si usi de lemn la interior. Acest apartament se poate achizitiona la pretul de 50000 euro negociabil.

apartamente in constuctie noua in sibiu cartierul

Apartament cu 2 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 59 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155476 | actualizat acum 4 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 50.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
50.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 50.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155476 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 4 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1043 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 92 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei