Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Micalaca Arad. Calculator rate credit apartament 30.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Micalaca - Arad
May 05, 2014 May 05, 2014 •Amplasament: Apartamentul este situat în zona Micalaca şi are în apropiere Market Profi, Piaţa Soarelui, Piaţa Mioriţei, Şcoala Generală nr. 22, parcuri, agenţii bancare, mijloc de transport în comun. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc P+4, an constructie 1980 si are suprafata utila de 54. 75 mp la care se adauga un balcon de 5 mp. •Descriere: Apartametul este compus din 2 camere, baie şi bucătărie, într-o clădire cu fundaţii şi structură din beton, închideri din cărămidă şi BCA şi acoperiş tip terasă. Tâmplăria exterioară este din lemn cu geam simplu şi PVC cu geam termopan. •Finisaje: Camerele dispun de parchet laminat şi zugrăveli cu vopsea lavabilă. Pardoselile în baie şi bucătărie sunt din gresie, iar pereţii sunt placaţi cu faianţă. Pret de vanzare de 30000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica - 0732552519.

NOU! Arad, cartier Micalaca, ap 2 cam, 60 mp, etaj 4, bloc 1980, 30000 euro!

Apartament cu 2 camere in zona Micalaca - Arad

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 54.75 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 150735 | actualizat acum 4 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 30.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
30.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

  ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 30.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 150735 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 4 ani Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 3185 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 293 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 09.04.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat, confort 1 in arad
  Centru, Arad. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 45 m2.
  19.900 € de vanzare