Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Colentina Bucuresti. Calculator rate credit apartament 58.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Colentina - Bucuresti
Jan 18, 2011 Jan 18, 2011 DRK010106 Vanzare apartament 2 camere Este situat in zona Colentina, este un apartament confort I, decomandat, cu o suprafata de 52 mp. Apartamentul se afla la etajul 2 din 10 si are urmatoarele imbunatatiri: Gresie, Parchet, Aer conditionat. Anul constructiei este 1970 iar in 1998 a fost facuta o expertiza tehnica de la primarie pentru a afla starea apartamentului in caz de cutremur. Din expertiza facuta nu rezulta nici un pericol in caz de cutremur. Acces facil la mijloacele de transport. Pretul de vanzare este de 58.500 euro

vanzare apartament 2 camere Colentina

Apartament cu 2 camere in zona Colentina - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Etajul 2 / 10 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 49472 | actualizat acum 10 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.500 €
  • (1.125 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
58.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 58.500 €
  • (1.125 € / m2)
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 49472 Nume: Popescu Alexandru
Actualizata: acum 10 ani si 9 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 32 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1951 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 2 modificari de pret
Listata initial în: 18.01.2011

Oferte similare

  • de vanzare apartament cu 2 camere decomandat,  confort 1 in bucuresti
    1 Decembrie 1918, Bucuresti. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2 Nemobilat.
    48.125 € de vanzare