Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 43.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Mar 01, 2017 Mar 01, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata utila de 55 mp, aflat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje, situata intr-o zona buna de blocur. Acesta este compartimentat astfel: la intrare un hol generos din care se face accesul in bucatarie si baia prevazuta cu geam de aerisire, 2 dormitoare luminoase si aerisite, dintre care unul cu iesire pe balconul inchis, o debara cu rol de dressing. Locuinta dispune de imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat in hol, parchet din lemn in dormitoare, interfon, centrala termica proprie, boxa inalta de aproximativ 5 mp la subsolul blocului, usa intrare in bloc din Pvc. Apartamentul este foarte aproape de principalele statii pentru mijloacele de transport in comun, de un liceu renumit, o zona de agrement si la aproximativ 15 minute de cetatea bastionara Alba Carolina. Tot in apropiere se afla si magazine alimentare cunoscute, cafenele, farmacii, policlinici, banci, spital si alte puncte de interes public. Apartamentul se vinde liber de sarcini la pretul de 43500 euro, negociabil.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 202325 | actualizat acum 3 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 43.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202325 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 300 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1154 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.02.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei