Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 43.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Apr 06, 2017 Apr 06, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata utila de 55 mp, aflat la etajul intermediar 7 al unui imobil cu 10 etaje, prevazut cu lift si izolatie exterioara. Imobilul se afla intr-o zona foarte bine pozitionata, este corect compartimentat astfel: la intrare un hol generos cu trecere spre o bucatarie tip open space, complet mobilata si utilata, un dormitor generos si luminos prevazut cu izolatie termica pe interior, o baie prevazuta cu geam de aerisire si inca o camera cu iesire pe balconul inchis. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, ferestre termopan cu tamplarie PVC, usi noi de interior din furnir, calorifere din otel, lampi moderne tehnologie LED pe tavane in bucatarie si hol, parchet laminat, instalatie electrica complet schimbata, internet cu WI-FI, centrala termica proprie, instalatie termica pe tevi PPR, interfon, boxa pentru depozitare pe casa scarii. Locuinta se afla foarte aproape de statiile pentru mijloacele de transport in comun, de clinici medicale, spital, restaurante si cafenele, zone de agrement, magazine alimentare cunoscute si alte puncte de interes public. Apartamentul se elibereaza doar in luna Iulie 2017 si se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 43000 euro, negociabil. Poate fi achizitionat si prin Credit Bancar sau programul Prima Casa.

apartament 2 camere decomandate in alba iulia zona

Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 7 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201449 | actualizat acum 3 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 43.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201449 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 536 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1197 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei