Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 42.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Feb 08, 2017 Feb 08, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in Alba Iulia zona Cetate, aflat la parterul unui imobil cu 10 etaje, prevazut cu izolatie exterioara. Locuinta are o suprafata utila de 50 mp si este compartimentata astfel: la intrare 1 hol generos cu o bucatarie tip open space, o baie prevazuta cu geam de aerisire, urmata de un dormitor spatios si un dormitor luminos. Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta in baie si bucatarie, usi de interior din furnir de stejar, centrala termica proprie, interfon, izolatie termica cu polistiren de 10 cm pe exterior, de asemenea, apartamentul beneficiaza de un loc pentru depozitare situat in casa scarii. Pozitia acestui imobil este excelenta, foarte aproape de spital, policlinica, licee, scoli, statii pentru mijloacele de transport in comun, farmacii, banci, magazine alimentare si industriale, zone de agrement. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 42000 euro, negociabil. La cerere se poate vinde si nemobilat, pretul stabilindu-se de comun acord cu proprietarul. .

apartament cu 2 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Parter / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 201315 | actualizat acum 3 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
42.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201315 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 297 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1165 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei