Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere 9 Mai Ploiesti. Calculator rate credit apartament 42.990 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona 9 Mai - Ploiesti, Prahova
Dec 10, 2010 Dec 10, 2010 GLX531201 Vanzare apartament 2 camere in Ploiesti confort I, decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc cu structura P+4 E, suprafata construita 64,47 mp, suprafata utila 50, 23 mp, zona 9 Mai. Blocul construit in anul 1987. In apropiere sunt scoli, gradinite, locuri de joaca pentru copii, supermarket Profi, Billa, magazine, farmacii, benzinaria OMV, Gara de Vest, statii pentru mijloace de transport in comun. Finisaje: tamplarie PVC, usa metalica la intrare. Apartamentul se vinde la pretul de 42 990 euro. Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob Ploiesti . Contact Non Stop.

Apartament cu 2 camere in zona 9 Mai - Ploiesti, Prahova

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50.23 m2.
Etajul 1, 1 grup sanitar.
ID: 36737 | adaugat acum 8 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.990 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
42.990 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Biroul de Credit (BC) ?

    ... Biroul de Credit (BC) este o societate pe actiuni (25 de banci actionare) ce cuprinde informaţii detaliate (atat negative cat si pozitive – cele pozitive vor fi publice in curand), actualizate [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:43:25
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 42.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 36737 Agentia: Galaxy Imob Grup S.R.L. Nume: Galaxy Imob
Actualizata: acum 8 ani si 6 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 155 ori Manager: Galaxy Imob Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 899 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 153 Articole: 3; Comentarii:
Listata initial în: 10.12.2010 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.01.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare