Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 52.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Aug 26, 2015 Aug 26, 2015 Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Ansamblul Rezidential Dumbrava, avand o suprafata utila de 62 mp cu balcon de 7 mp situat la parterul inalt a unui imobil cu 3 etaje. Acesta este compus din: un dormitor, living, bucatarie, hol, baie si un balcon foarte mare. Proprietarii celorlalte apartamente au modificat balconul in bucatarie si au format un apartament cu 3 camere. Apartamentul are imbunatatiri si modernizari precum usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat inlocuit in anul 2015, geamuri termopane, izolatie termica si fonica exterioara. Inclus in pretul apartamentului acesta mai detine si un loc de parcare privat in fata blocului. In apropierea acestui imobil se gasesc statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, Parcul Sub Arini. In acest apartament nu s-a locuit niciodata, locuinta fiind noua cu tot mobilierul care se afla in interior. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 52.000 euro usor negociabil.

apartament cu 2 camere decomandate zona siretului

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 62 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155315 | actualizat acum 3 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 52.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
52.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 52.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155315 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1338 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 421 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.09.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei