Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 77.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Oct 16, 2015 Oct 16, 2015 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Centrul Istoric cu o suprafata totala de 78 mp compartimentat in 2 camere foarte spatioase mobilate in stilul anilor 1990 dar in acelasi timp foarte bine intretinuta, o bucatarie utilata cu aragaz, frigider, chiuveta, corpuri de mobilier suspendate, o baie care are toate imbunatatirile necesare. Zona in care este construit apartamentul este una foarte buna din toate punctele de vedere. Daca doriti sa il achizitionati ca si locuinta nu sunt necesare investitii acesta avand renovari facute in anul 2011 ( geamuri termopan, parchet lemn masiv raschetat si lacuit, gresie, faianta, vopsea lavabila ). Daca doriti sa faceti o investitie acesta este pretabil pentru ( cabinet medical, birouri, inchiriere in regim hotelier ) fiind in zona cu cel mai mare trafic pietonal din Sibiu avand in imediata apropiere magazine, scoala, gradinite, mijloace de transport in comun si toate punctele de interes necesare. Apartamentul se vinde la pretul de 77000 euro negociabil.

apartament cu 2 camere in sibiu centrul istoric

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155244 | actualizat acum 3 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 77.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
77.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 77.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155244 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1690 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 201 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.05.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei