Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 39.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu
Jul 30, 2014 Jul 30, 2014 Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, iar podul este mansardat, bloc nou in Selimbar, la etajul 3 al unui imobil construit intre anii 2012 - 2013, izolat cu termosistem la exterior. Apartamentul are o suprafata utila de 78 mp si este structurat astfel: 2 camere, bucatarie, baie si balcon, iar la mansarda avem un dormitor. Este la stadiul de finisare la cheie, avand urmatoarele utilitati: gaz, curent, apa, canalizare si are urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, centrala proprie si calorifere. Locul de parcare in interiorul curtii si este stabilit intre proprietari. Acest apartament se poate achizitiona la pretul de 39500 euro usor negociabil.

apartament nou cu 3 camere in selimbar zona triaj

Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155503 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
39.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 39.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155503 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Taboo Imobiliare
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1274 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 137 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei