Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Rosiori de Vede Teleorman. Calculator rate credit apartament 28.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Rosiori de Vede, Teleorman
May 24, 2010 May 24, 2010 DE VANZARE APARTAMENT CU 2 CAMERE, IN SUPRAFATA DE 54,00 MP, SITUAT IN ZONA DE NORD A ORASULUI. APARTAMENTUL ESTE MOBILAT COMPLET. SE VINDE CU SAU FARA MOBILIER. IMBUNATATIRI ADUSE: TAMPLARIE TERMOPAN, CENTRALA TERMICA PE GAZ PROPRIE, SISTEMUL DE INCALZIRE ESTE ABSOLUT NOU (TEVI, CALORIFERE). GRESIE SI FAIANTA PUSE DE CURAND. APARTAMENTUL ARE 2 INTRARI SEPARATE, ESTE LA PARTERUL BLOCULUI SI SE PRETEAZA LA SEDIU DE FIRMA, MAGAZIN SAU CABINET INDIVIDUAL. PERETII SUNT VOPSITI IN LAVABILA SI ESTE IZOLAT TERMIC PE EXTERIOR. IMAGINILE VORBESC DE LA SINE. Telefon de contact: 0761580072. PRET: 28.000 EUR NEGOCIABIL.

Apartament cu 2 camere in Rosiori de Vede, Teleorman

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 54 m2 Mobilat, mobilier modest.
Parter, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 1987 - 1997.
ID: 29570 | adaugat acum 10 ani si 4 luni
  • Vanzare 28.000 € neg.
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
28.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 28.000 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 29570 Nume: Vand Apartament Articole (0)
Actualizata: acum 10 ani si 4 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 28299 ori Judet: Teleorman Intrebari (0)
Vizualizata de: 3440 ori Oferte în portofoliu: 1 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 24.05.2010 Inscris pe TopEstate din: 05.24.2010
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)