Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 5 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 10441

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Universitate - Bucuresti
Jul 20, 2009 Jul 20, 2009 GLX170702 Inchiriere Apartament 5 Camere Universitate, Bld. Magheru: Apartamentul are suprafata utila 145 mp, 5 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie, 1 balcon 10 mp, prezentand o structura cu spatii interioare bine definite, compacte si bine proportionate. Apartamentul este situat la etajul 1, intr-un imobil stradal, pe Bld. Magheru. Imobilul este renovat la interior, are finisaje de foarte buna calitate, avand tamplarie PVC cu geam termopan, aer conditionat, tamplarie interior reconditionata, gresie si faianta (bucatarie, baie si grup sanitar), instalatie si obiecte sanitare noi, usa metalica intrare. Apartamentul prezinta ferestre inalte, care permit un acces generos al luminii naturale. Apartamentul este situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, beneficiind de o locatie excelenta, vizibilitate maxima, acces rapid si direct catre toate mijloacele de transport in comun, aproape de parcuri, piata, scoli, gradinite, ceea ce il recomanda atat pentru activitati business (birouri), cum ar fi cabinet de avocatura, firme de consultanta, cabinet de arhitectura, birouri de contabilitate, firme broker de credite bancare etc., cat si pentru locuit ( rezidential ). Pret 1190 Euro / luna Negociabil ( 7,5 Euro / mp / luna Negociabil ) Telefon 0752098900 NON STOP

Apartament cu 5 camere in zona Universitate - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 145 m2.
Etajul 1 / 9 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 10441 | adaugat acum 13 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.190 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 1.190 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 10441 Agentia: Galaxy Imob Grup S.R.L. Nume: Galaxy Imob
Actualizata: acum 13 ani si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 89 ori Manager: Galaxy Imob Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 800 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 153 Articole: 3; Comentarii:
Listata initial în: 20.07.2009 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.01.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare