Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 5 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 75751

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Mosilor - Bucuresti
Sep 30, 2011 Sep 30, 2011 inchirieri ca sediu de birou a unui apartament de 4 camere Apartamentul este situat in Cal. Mosilor langa in apropiere de banc post catre bucur obor total renovat, recompartimentat (au rezultat 5 camere: bucatarie transformata in camera si baia de servici transformata in chicineta). Exista multiple imbunatatiri: contorizare, gresie, faianta, parchet, termopan, balcon inchis termopan, usa metalica, alarma, interfon, obiecte de iluminat, jaluzele verticale, debara/arhiva cu rafturi, chicineta mobilata, aer conditionat (4 corpuri). Apartamentul a fost inchiriat tot ca sediu de firma si este liber (si poate fi vizitat) incepand cu 1 Octombrie, iar pretul solicitat este de EUR 400/luna, cu o luna de garantie platita la data semnarii contractului.. Oferta reprezentata de consilierul imobiliar George Moroianu.

de inchiriat ap 5 camere pt birouri mosilor

Apartament cu 5 camere in zona Mosilor - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Etajul 6 / 8 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 75751 | actualizat acum 11 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 400 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 400 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 75751 Agentia: Exclusive Property Real Estate Nume: George Moroianu
Actualizata: acum 11 ani si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 305 ori Manager: Bogdan Ionescu Oferte în portofoliu: 5
Vizualizata de: 289 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 35 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.09.2011 Oferte în portofoliu: 10 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.18.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei