Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 5 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 73663

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Dorobanti - Bucuresti
Oct 28, 2011 Oct 28, 2011 Apartamentull se afla la etajul 1 al unei vile cu arhitectura deosebita, renovata recent, in care se desfasoara numai activitati comerciale, usor reperabila din Piata Dorobanti si cu acces direct la una dintre cele mai exclusiviste zone rezidentiale din Bucuresti. Apartamentul este ideal pentru desfasurarea urmatoarelor activitati, dar nu numai: cabinet notarial/ agentie de evenimente/ magazin de rochii de mireasa/ atelier de croitorie de lux/ cabinet medical/ agentie de turism corporate/ societate de asigurari/ leasing/ cabinet de avocatura/ boutique exclusivist/ showroom/ sediu de companie etc. In general activitati pe baza de programare, care se adreseaza unui public pretentios. Spatiul este compartimentat in 5 camere + oficiu, depozit si doua grupuri sanitare. In apartament a functionat un salon de coafura de lux; instalatiile electrica si de apa au fost refacute pentru a acoperi nevoile salonului, ceea ce este in avantajul unui cabinet medical. Nu se accepta un nou salon in acest spatiu.

Piata Dorobanti - notariat/ rochii de mireasa/cabinet medical/turism corporate

Apartament cu 5 camere in zona Dorobanti - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, nedecomandat, confort Redus, suprafata utila 100 m2 Nemobilat.
Etajul 22+22 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Mixta.
ID: 73663 | actualizat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 2.000 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 2.000 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 73663 Agentia: Habitat Brokers Nume: Cristina
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2502 ori Manager: Cristina Ianovici Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 403 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.10.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.21.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare