Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 5 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 93400

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Kiseleff - Bucuresti
Jan 10, 2012 Jan 10, 2012 Amplasare: apartamentul este situat in selectul si exclusivistul cartier rezidential Aviatorilor, in zona delimitata de Bd.Aviatorilor, Bulevardul Maresal Prezan, Piata Charles de Gaulle si Bulevardul Kiseleff, pe str.Uruguay. Acces: -dinspre Bd. Aviatorilor; -dinspre Bd. Kiseleff; -dinspre Bd. Maresal Prezan. Despre zona: Zona este rezidentiala exclusivista care pastreaza, aproape in totalitate, farmecul inceputului de secol XX atat prin stilul vilelor si imobilelor cat si prin strazile linistite. Predomina vile monumentale inconjurate de gradini, vile cu arhitectura variata acoperind o multitudine de stiluri. Deasemeni, se face simtit si stilul modern, contemporan, printr-o multitudine de imobile nou construite pozitionate in clasa de lux sau premium. Este deasemeni zona ambasadelor si consulatelor sau zona in care se afla sediile multor institutii. Nu lipsesc parcuri(Kiseleff, Herastrau), banci si alte institutii financiare, supermarket-uri, piata(Dorobanti), reprezentante, magazine, baruri/restaurante/cafenele. Apartament de 5 camere situat la etajul 2/3 al unui bloc din anul 1960. Apartamentul are o suprafata de 170mp, este decomandat si are in compunere: livingroom cu deschidere la terasa, diningroom, 3 dormitoare, bucatarie, baie si grup sanitar. Suplimentar, o camera, zugravita si pardosita cu parchet. Apartamentul beneficiaza de finisaje interioare de cea mai buna calitate, are centrala proprie, unitati de aer conditionat, bucataria complet utilata si mobilata. Poate fi mobilat si echipat conform cerintelor clientului. Vederea este spre gradina de 1.500mp ce inconjoara blocul. Beneficiaza si de loc de parcare.

KISELELEFF - AVIATORILOR - Parc HERASTRAU - URUGUAY - Lux

Apartament cu 5 camere in zona Kiseleff - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 150 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 93400 | actualizat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 1.500 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Tipare daunatoare vietii

  "Caut un loc de munca sigur !"

  Exista asa ceva ? Locul de munca "sigur" este capcana in care poti sa cazi daca urmezi acest tipar. Vei face carare intre casa si [...]

  Postata de Victor Pandele din Constanta pe 18.11.2010 21:50:13
  4 comentarii comenteaza si tu
 • Inchiriere 1.500 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93400 Agentia: Intermedias Nume: Vasile Dascăl
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2388 ori Manager: Vasile Dascăl Oferte în portofoliu: 2
Vizualizata de: 495 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.12.2011 Oferte în portofoliu: 2 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.30.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de inchiriat apartament cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Dacia, Bucuresti. Apartament cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 196 m2 Nemobilat.
  1.600 € de inchiriat
 • de inchiriat duplex cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Floreasca, Bucuresti. Duplex cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 220 m2 Semi-mobilat, mobilier modern.
  2.800 € de inchiriat
 • de inchiriat apartament cu 5 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Dorobanti, Bucuresti. Apartament cu 5 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 110 m2 Nemobilat.
  950 € de inchiriat