Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 5 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 55075

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Parcul Carol - Bucuresti
May 09, 2011 May 09, 2011 CAROL / MOSILOR, OPORTUNITATEA DE A AVEA BIROUL IN ZONA ULTRACENTRALA, Inchiriere apartament in bloc, parter/4, MOSILOR CAROL, 150 mp, terminat acum de finisat, LUX, termopan, gresie, faianta, parchet, instalatii noi, 1200 euro/luna, EPRE04046. Oferta reprezentata de consilierul imobiliar Daniel Manzu.

OPORTUNITATEA DE A AVEA BIROUL IN ZONA ULTRACENTRALA

Apartament cu 5 camere in zona Parcul Carol - Bucuresti

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 150 m2.
Parter / 4 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 55075 | actualizat acum 11 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 55075 Nume: Daniel Manzu
Actualizata: acum 11 ani si 3 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1809 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1357 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 4 modificari de pret
Listata initial în: 26.11.2010