Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 114224

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Piata Unirii - Bucuresti
Mar 27, 2013 Mar 27, 2013 O locatie excelenta, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun: metrou, tramvai, autobuz precum si acces rapid cu automobilul in orice parte a orasului. In imediata apropiere a imobilului se gasesc: gradinite, scoli, spatii de joaca, centre comerciale, lacase de cult precum si doua parcuri ( Parcul Tineretului si Parcul Carol). Suprafata utila: 144,64 mp Suprafata construita: 168,8 mp Suprafata terasa: 48,6 mp 4 camere, dupa cum urmeaza: 1 living, 3 dormitoare 3 bai Bucatarie inchisa mobilata si utilata Dressing in dormitor matrimonial Dotari ale apartamentului: acces lift in apartament, centrala termica proprie, marca Buderus, centrale in condensatie de ultima generatie cu randament si fiabilitate ridicata, radiatoare aluminiu import Italia, usa acces blindata, instalatie de video interfon. Imobilul este dotat cu locuri de parcare la subsol,sistem de supraveghere video pe intreg perimetrul, precum si doua lifturi Schindler (cate unul pe fiecare scara), ce au o capacitate de 5-6 persoane fiecare. Pret Inchiriere: 1200 E/luna usor negociabil

Central, Unirii - Apartament 4 camere, spatii generoase, semi-mobilat

Apartament cu 4 camere in zona Piata Unirii - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 144 m2 Semi-mobilat.
Etajul 5, 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
Perioada 2007 - prezent
ID: 114224 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.200 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 1.200 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 114224 Agentia: Art Intermed Nume: Art Intermed
Actualizata: acum 6 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 5893 ori Manager: Iuliana Andrei Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 492 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.12.2012 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.17.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare