Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 203230

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Centru - Arad
May 31, 2017 May 31, 2017 De inchiriat apartament pentru locuit sau spatiu pentru birouri, zona Parcul Reconcilierii, cu vedere la strada. Apartamentul este situat la parter, are 4 camere, o bucatarie mobilata si utilata, baie cu cabina de dus si debara. Apartamentul este recent amenajat, are parchet din lemn masiv si parchet laminat, geamuri termopan cu rolete, gresie si faianta model nou in bucatarie si baie, zugravit cu lavabil, iar doua camere sunt mobilate. La cerere se pot mobila si celelalte doua camere. Pret: 550 Euro/ luna, negociabil. Agent Golden Real Estate.

Inchiriez apartament 4 camere, Central, suprafata 150 mp

Apartament cu 4 camere in zona Centru - Arad

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 150 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 203230 | actualizat acum 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 550 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cumpar sau mai astept?

    Decizia de cumparare a unei locuinte este cea mai serioasa decizie din viata unei persoane. Pentru ca aceasta decizie urmeaza sa se reflecte in bugetul personal pentru  urmatorii 30 de ani [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:15:04
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 550 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 203230 Nume: Flavius Varsendan
Actualizata: acum 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 588 ori Oferte în portofoliu: 1
Vizualizata de: 770 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.03.2017 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului