Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 114137

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Dorobanti - Bucuresti
Nov 13, 2012 Nov 13, 2012 Apartamentul ocupa tot nivelul 1 al unui bloc relativ nou S+P+2+M. Blocul este intre Perla si Piata Dorobantilor. -la subsol sunt boxe si cateva locuri de parcare plus centrala Buderus, -la parter sunt 2 apartamente de 2 camere foarte mari (ocupate) -la etajul 1 este doar acest apartament de 4 camere ( liber) -etajul 2 este identic cu parterul (ocupat) -mansarda este similara cu et.1 ( ocupata). -apartamentele sunt spatioase, luminoase, impecabile ca nivel al finisajelor Sunt 4 camere, 3 bai si un grup sanitar, 3 balcoane, bucatarie, 3 holuri ( unul dintre ele poate fi tranformat in camera sau receptie). -Bucataria, holul de la intrare si baile sunt mobilate si utilate. -Exista dressinguri imense, Ikea, pe holuri. Blocul se afla la distanta egala fata de Piata Dorobantilor si Piata Floreasca, la 5-7 minute de metrou ( Stefan cel Mare), la cateva minute de liniile RATB 131, 331, etc.

Apartament superb 200 mp Dorobanti

Apartament cu 4 camere in zona Dorobanti - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 190 m2 Semi-mobilat.
Etajul 1 / 2 etaje, 3 balcoane, 4 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 114137 | actualizat acum 6 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.100 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 1.100 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 114137 Agentia: Bisped Logistic S.r.l Nume: Cristina Badea
Actualizata: acum 6 ani si 5 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 738 ori Manager: Cristina Badea Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 334 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.11.2012 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.29.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei