Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 40060

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti
Mar 11, 2012 Mar 11, 2012 Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere, in vila in zona Aviatorilor. Apartamentul este situat la parter, circular, cu o suprafata de 81mp, renovat. Apartamentul este pretabil pentru firma datorita pozitiei excelente. Intrarea este stradala. Apartamentul este spatios si luminos si se inchiriaza nemobilat. Aviatorilor este un cartier situat in sectorul 1 al Bucurestiului. La nord se invecineaza cu parcul Herastrau, la sud cu cartierul Victorei, in partea de est se limitaeaza cu cartierul Dorobanti si cartierul Primaverii iar la vest cu cartierul Grivita. In cartierul Aviatorilor, se poate ajunge cu metroul M2, coborand la piata Victoriei sau Aviatorilor, la Piata Charles De Gaulle. Pret 650 euro/luna TEL: 0763050063 – Nitu

Apartament 4 camere, Aviatorilor

Apartament cu 4 camere in zona Aviatorilor - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat-circular, confort 1, suprafata utila 81 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 40060 | actualizat acum 9 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 650 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 650 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 40060 Agentia: Ceda Real Consult Nume: Nitu Cristian
Actualizata: acum 9 ani si 6 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 1116 ori Manager: Nitu Cristian Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1273 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.01.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.10.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare