Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 93399

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Nordului - Bucuresti
Dec 12, 2011 Dec 12, 2011 Amplasare: apartamentul este amplasat in sectorul 1, in partea de Nord a orasului, in selecta zona a Soselei Nordului. Acces: direct din Soseaua Nordului. Mijloace de transport: -R.A.T.B.: - autobuze: 112, 301; -metrou: statia Aurel Vlaicu la cca 1km. Vecinatati: -Parcul si Lacul Herastrau; -Parcul si Lacul Bordei; -Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania; -alte reprezentante diplomatice; -reprezentanta Bavaria; -Satul Francez; -restaurante, terase, baruri. Apartament de 4 camere situat la etajul 2/5 al unui bloc nou (constructie 2005) si modern. Apartament high standing avand o suprafata totala de 230 mp, decomandat, compus din living, 3 dormitoare, 2 bai si un grup sanitar, 2 balcoane. Vedere mixta, fata (spre Lacul Herastrau) si spate. Amenajari interioare: placari cu parchet in camere; placari cu gresie in bucatarie, bai, holuri, terasa, balcoane; placari cu faianta in bucatarie, bai; tamplarie termopan; usa metalica; centrala termica de apartament, unitati de aer conditionat; videointerfon; acces securizat. Apartamentul se inchiriaza nemobilat doar cu bucataria mobilata si utilata. Beneficiaza de 2 locuri parcare in subsolul imobilului.

Parc HERASTRAU - NORDULUI - High class

Apartament cu 4 camere in zona Nordului - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 200 m2 Semi-mobilat, mobilier modern.
Etajul 2 / 5 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 93399 | actualizat acum 12 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.800 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 1.800 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93399 Agentia: Intermedias Nume: Vasile Dascăl
Actualizata: acum 12 ani si 2 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2300 ori Manager: Vasile Dascăl Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 346 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.12.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.30.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de inchiriat apartament cu 4 camere decomandat,  confort lux in bucuresti
    Herastrau, Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 190 m2 Nemobilat.
    3.000 € de inchiriat