Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 202131

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Centru - Arad
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 Inchiriez apartament 4 camere, zona centrala, decomandat, spatios 120 mp, etaj 4, compus din 3 dormitoare ( un dormitor cu pat matrimonial), sufragerie, bucatarie, 2 bai, hol spatios si balcon. Apartamentul este amenajat, are geamuri termopan integral cu rolete, parchet din lemn masiv, gresie si faianta model nou, usa metalica intrare, zugravit cu glet si lavabil. Se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, aragaz, hota, cuptor microunde, masina de spalat, televizor, centrala pe gaz (cheltuieli mici). Pret: 290 Euro/ luna. Agent exclusiv Golden Real Estate.

Inchiriez apartament 4 camere, decomandat, Central, amenajat

Apartament cu 4 camere in zona Centru - Arad

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 120 m2.
Etajul 4, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
ID: 202131 | actualizat acum 1 an si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 202131 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Daniela Dranau
Actualizata: acum 1 an si 3 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 406 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 11
Vizualizata de: 239 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 4 modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.02.2017 Oferte în portofoliu: 50 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei