Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Navodari. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 139999

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Navodari, Constanta
Sep 24, 2013 Sep 24, 2013 Urgent si foarte avantajos,inchiriez apartament de 4 canere in Navodari.Superamenajat,supermobilat,2 bai 2 aparate ae conditionat,apartament pretabil si pentru oameni de afaceri,dotat cu birou,sala de mese separat de bucatarie,amplasat in zona de vile,cu suficiente locuri de parcare si parc cu spatii de joaca pentru copii.

inchiriere apartament

Apartament cu 4 camere in Navodari, Constanta

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 125 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 4, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1987 - 1997.
ID: 139999 | adaugat acum 5 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
Georgescu Proprietar
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cumpar sau mai astept?

    Decizia de cumparare a unei locuinte este cea mai serioasa decizie din viata unei persoane. Pentru ca aceasta decizie urmeaza sa se reflecte in bugetul personal pentru  urmatorii 30 de ani [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:15:04
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 139999 Nume: Georgescu
Actualizata: acum 5 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1501 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 388 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 24.09.2013

Etichete imobiliare