Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 4 camere in Sebes. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 176643

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sebes, Alba
May 13, 2016 May 13, 2016 Apartament cu 4 camere de inchiriat in Sebes, judetul Alba, zona centrala, cu o suprafata utila de 140 mp, renovat in anul 2011. Locuinta dispune de toate utilitatile : gaz, curent, apa, canalizare, si de urmatoarele dotari si imbunatatiri : geamuri termopan, zugraveli in lavabila, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, izolatii termice exterioare. Apartamentul este format din 4 camere spatioase: 3 dormitoare, living cu bucatarie, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire si doua balcoane. Este ideal pentru a gazdui pana la 8 muncitori in paturi separate sau pentru a deschide un loc de joaca pentru copii, de asemenea poate fi folosit pentru birouri, cabinete medicale, avand parcare interioara si toate utilitatile contorizate separat. Pretul de inchiriere al apartamentului este 600 euro/luna.

apartament cu 4 camere in sebes zona centrala

Apartament cu 4 camere in Sebes, Alba

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 140 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 176643 | actualizat acum 4 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 600 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 176643 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 4 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1491 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 185 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.06.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei