Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 67270

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Unirii - Bucuresti
Jul 20, 2011 Jul 20, 2011 JASP2071 Inchiriere apartament 3 camere lux, situat la etajul 6 al unui imobil cu 8 nivele amplasat pe bld. Libertatii. Este compus din trei camere semidecomandate, respectiv living cu bucatarie deschisa si doua dormitoare, unul dintre acestea dispunand de baie proprie si dressing, hol, doua balcoane, spatii de depozitare. Apartamentul este mobilat si utilat complet lux, mai putin un dormitor care va fi mobilat la cerere in functie de dorintele viitorului chirias. Finisajele sunt de exceptie, dintre acestea facand parte parchet, gresie, faianta, usa metalica, aer conditionat, usi interioare noi. Acest spatiu se adreseaza persoanelor cu pretentii care agreaza confortul, eleganta si bunul gust. Pretul de inchiriere este 789 eur/luna negociabil.

Oferta inchiriere apartament 3 camere Palatul Parlamentului

Apartament cu 3 camere in zona Unirii - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Redus, suprafata utila 90 m2.
Etajul 6 / 8 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
ID: 67270 | adaugat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 789 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 789 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 67270 Nume: Nicoleta Stancu
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1283 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 394 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 20.07.2011