Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 92506

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Kiseleff - Bucuresti
Nov 09, 2011 Nov 09, 2011 Ref : cv140 Reper : Clucerului-Kiseleff, Pret de inchiriere : 780 € Taxe : Consultati-ne Comisioane/Onorarii : Consultati-ne Descriere : Suprafata locuibila : 68 m² Nr de camere : 3 Nr etaje : 3 Nr de dormitoare : 2 Nr de toalete : 1 Model de incalzire : Termoficare Apartament 3 camere semidecomandat, modificat - living si dining de 30 mp, spoturi, scafe, 2 balcoane incorporate - dintre care unul foarte mare la sugraferie si unul la bucatarie. Are o suprafata de 68 mp utili, este complet renovat, mobilat si utilat in 2007, parchet de bambus in living, parchet dublu stratificat in dormitoare, canapele piele, mobila Mobexpert si pe comanda, plasma Toshiba si home cinem in living, LCD Samsung in dormitor,bucatarie dotata cu aparatura Ariston: hota, plita cu gaz, cuptor electric, combina frigorifica, masina se spalat si uscat rufe, masina de spalat vase, robot de bucatarie, cafetiera, etc., jacuzzi, doua aparate de aer conditionat Daewoo, tamplarie termopan Rehau. Apartamentul este situat la etajul 3/8+etaj tehnic, intr-un bloc construit in anul 1977, practic la cutremur era terminat, dar nu era dat in folosinta. Pretul afisat este pentru apartament complet mobilat si utilat.

Apartament 3 camere Kiseleff

Apartament cu 3 camere in zona Kiseleff - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 68 m2.
Etajul 3 / 8 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 92506 | adaugat acum 11 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 780 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 780 € / luna
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 92506 Nume: Click
Actualizata: acum 11 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 556 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 344 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.11.2011 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului