Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 132909

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Dorobanti - Bucuresti
Jun 10, 2013 Jun 10, 2013 Daca va doriti un camin extraordinar de confortabil, situat intr-o vila eleganta din zona Dorobanti-Capitalei, atunci urmatoarea oferta va va atrage cu siguranta atentia! Apartamentul are urmatoarele date de baza: 80 mp utili Situat la parterul unei vile cochete, renovata integral in anul 2000 Semidecomandat, cu urmatoarea configuratie: doua dormitoare, un living, un dressing, sala fitness, sauna, o sala dedicata piscinei interioare, o terasa mare, o baie Mobilat complet Loc de parcare Bucatarie deschisa Foarte frumos este livingul cu plafon inalt si perete exterior vitrat, care include un lounge si un dining de 6 persoane. Canapele confortabile din piele invita la odihna si relaxare. Apartamentul mai dispune de un dormitor matrimonial si de un dormitor pentru copii. Baia include o cada si este frumos finisata. Punctele forte ale apartamentului sunt, insa, facilitatile deosebite: Sauna Piscina interioara si jacuzzi Sala de forta complet echipata Terasa cu loc de luat masa si gratar Dressing Aer conditionat si centrala termica proprie Acces la cablu tv, internet si telefon Tamplarie din aluminiu si ferestre de tip termopan Usa metalica Amplasare Vila se afla intr-una dintre cele mai selecte zone ale orasului, preferata de politicieni, ambasadori sau celebritati Pret Apartamentul poate fi inchiriat pentru 799 euro lunar.

Inchiriere apartament 3 camere in vila, 80 mp, Dorobanti-Capitale

Apartament cu 3 camere in zona Dorobanti - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 80 m2 Mobilat, mobilier modern.
Parter / 1 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida.
ID: 132909 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 799 € / luna
 • (10 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Legat de dobanda bancara variabila ...

  ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Inchiriere 799 € / luna
 • (10 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 132909 Agentia: Top Residence Consulting Nume: Top Residence
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 1275 ori Manager: Top Residence Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 203 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.13.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei