Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Mamaia Nord. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 65768

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Mamaia Nord, Constanta
Mar 29, 2012 Mar 29, 2012 Tot ce aveti nevoie pentru o vacanta de vis! Acest apartament de 3 camere se inchiriaza in zona Mamaia Nord, intr-un complex rezidential recent construit, ceea ce face ca toate finisajele de interior sa fie de actualitate si de cea mai buna calitate, dar si sa beneficiati de locuri de parcare, intrucat zona in care este pozitionat este una ferita de aglomeratia specificata verii. Aparatmentul foarte spatios, de 123 mp (suprafata utila), este situat la etajul 2 si dispune de 2 grupuri sanitare si o terasa ce ofera o priveliste panoramica deosebita, intrucat vederea la mare este una completa, intrucat este ca pozitie primul bloc de la mare. Veti beneficia de un confort sporit: se inchiriaza mobilat, utilat complet, inclusiv aer conditionat si masina de spalat la un pret de 1250 euro/luna Contact Dan Ivanof 0733146887

pentru confortul dumeavoastra

Apartament cu 3 camere in Mamaia Nord, Constanta

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 123 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2002 - 2007.
ID: 65768 | actualizat acum 11 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 1.250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 1.250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 65768 Agentia: Activ Management Nume: Dan Ivanof
Actualizata: acum 11 ani si 5 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 17629 ori Manager: Dan Ivanof Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1408 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 6 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.07.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 08.04.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare