Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 206055

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona UTA - Arad
Aug 31, 2017 Aug 31, 2017 Golden Real Estate va pune la dispozitie spre inchiriere, un minunat apartament de 3 camere, cu un spatiu de locuit generos, de peste 100 mp, compus din: 2 dormitoare, unul dintre ele avand iesire proprie pe balcon, bucatarie, 2 bai, living, hol. Locuinta este amenajata modern, dispune de parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie si baie, geamuri termopan, instalatie de climatizare(AC), fiind mobilata si utilata cu toate electrocasnicele de care are nevoie o familie moderna. Cheltuielile sunt foarte mici datorita izolatiei exterioare a imobilului si a centralei termice care asigura necesarul de caldura pe perioada iernii. Se poate inchiria si pentru o perioada mai scurta de timp ( 1-2 luni ). Pentru alte detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat. Pret: 375 Euro/ luna, negociabil. Agent Golden Real Estate

Inchiriez apartament 3 camere, zona Uta-Ared, decomandat, mobilat si utilat

Apartament cu 3 camere in zona UTA - Arad

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 100 m2.
Etajul 5, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
ID: 206055 | actualizat acum 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206055 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Rasunoiu Alexandru
Actualizata: acum 9 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 983 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 30
Vizualizata de: 957 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.07.2017 Oferte în portofoliu: 50 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei