Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 159172

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona UTA - Arad
Aug 28, 2014 Aug 28, 2014 Ocazie! ! Dau in chirie pe termen lung, in bloc nou, la ARED UTA ARAD, APARTAMENT NOU LUX 3 CAMERE, 109 mp, decomandat, living, 2 dormitoare, 2 bai, 2 holuri, bucatarie, mobilat nou si complet, foarte luminos si spatios, cu 2 parcari private, Paza privata, Zona linistita, 2 ascensoare ultramoderne, Clima-aer conditionat-inverter si televizor in fiecare camera, Centrala termica proprie. Masina de spalat vase, Usa de inalta siguranta, alarma, Interfon, Internet, Cablu tv, termopane, Rulouri aluminiu si plasa antiinsecte la toate geamurile. Chiria: 450 euro. Garantie 450 euro. Ofer discounturi atractive pentru plata in avans pe 6 luni si respectiv pe 1 an. e-mail: ChirieARAD137@yahoo. com / ChirieARAD137@gmail. com Adresa web: - - - - Telefon: 0040745892023, 0040756311256 si 0034671846100 (whatsapp)

Apartament nou lux, 3 camere, 2 parcari, Ared Uta Arad

Apartament cu 3 camere in zona UTA - Arad

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 109 m2.
Etajul 7, 2 grupuri sanitare.
ID: 159172 | adaugat acum 3 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 159172 Nume: Dan
Actualizata: acum 3 ani si 10 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1983 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 195 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 28.08.2014