Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 192052

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Podgoria - Arad
Aug 04, 2016 Aug 04, 2016 Inchiriez apartament 3 camere, decomandat, spatios, bloc nou, amenajat lux, in cartierul rezidential Ared-Kaufland. Compus din hol la intrare cu spatiu de depozitare, bucatarie separata mobilata si utilata cu masina de spalat vase, cuptor+plita incorporabile, hota decor, living luminos si spatios mobilat modern+Smart TV, balcon mare cu iesire din living si dormitor, 2 dormitoare mobilate, 2 bai amenajate modern, chiuvete din piatra (baia mica are dus in pardoseala iar baia mare are vana, masina de spalat). Cheltuieli mici datorita izolatiei cu polistiren de 10 cm, centrala proprie pe gaz, 2 lifturi, videointerfon, senzor gaz, senzor inundatie. Apartamentul este orientat spre rasarit cu vedere spre centru orasului. Chirie 550 Euro/ luna, negociabil. Agent Golden Real Estate.

Inchiriez apartament 3 camere, amenajat modern, ARED-Kaufland

Apartament cu 3 camere in zona Podgoria - Arad

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 115 m2.
Etajul 8 / 9 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
ID: 192052 | actualizat acum 1 an si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 550 € / luna neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 550 € / luna neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192052 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Rasinar Ionel
Actualizata: acum 1 an si 11 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 513 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 2
Vizualizata de: 122 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.06.2016 Oferte în portofoliu: 61 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei