Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 27756

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Basarabia - Bucuresti
Apr 12, 2010 Apr 12, 2010 Apartament 3 camere Basarabia, bloc stradal, veder mixta, 78 mp ,2 grupuri sanitare,gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, mobilat si utilat complet, centrala termica , la doua minute distanta de metrou, zona verde, pret 450 euro/luna, avans 1 luna si 1 luna garantie.Este perfect conectat cu orice punct al orasului prin intermediul mijloacelor de transport public, autobuzelor 102, 253, 104, 335, 101 dar si statiile tramvaielor 16, 34, 36 si 40, statia de metrou Piata Muncii si statia de metrou Costin Georgian.Facand o vizita in acest cartier veti gasi piete, spitale, mari centre comerciale si zone recreative, precum Stadionul National Lia Manoliu si Parcul Morarilor. Complexul Sportiv National Lia Manoliu contine o baza sportiva olimpica, o baza sportiva de natatie si atletism, hotel si restaurant.

Apartament cu 3 camere in zona Basarabia - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 78 m2 Mobilat, mobilier modest.
Etajul 3 / 10 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1997 - 2002.
ID: 27756 | adaugat acum 12 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

  ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 27756 Agentia: Pga Imobiliare Nume: Popa Alexandru
Actualizata: acum 12 ani si 8 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 207 ori Manager: Popa Alexandru Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1015 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 8 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.04.2010 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.16.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Nerva Traian, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 90 m2 Mobilat, mobilier modern.
  550 € de inchiriat