Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 132886

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Alba Iulia - Bucuresti
Jul 22, 2013 Jul 22, 2013 TC Real Estate Development and Management este o companie romanească ce ofera solutii premium de inchiriere in cadrul ansamblului InCity Residences. Aceste apartamente de lux pot fi inchiriate partial mobilate (incluzand mobila de bucatarie realizata de către Arrital Cucine, hota, cuptor, plita marca Franke, unitati AC, video-interfon) sau pot fi complet mobilate si utilate. Apartamentele sunt racordate la centrala blocului si toate utilitatile sunt calculate în funcţie de consumul independent al apartamentului. Viitorii chiriasi din InCity au acces direct la Get's Hair Studio şi centrul de fitness WorldClass Health Academy InCity din cadrul complexului. Pe lângă activităţile de fitness, centrul de sanatate oferă spa, piscina interioara şi Jacuzzi. Chiriasii nostri vor primi un discount de 30% la abonamentele WorldClass. In imediata apropiere a ansamblului InCity Residences, puteţi gasi gradiniţe, scoli, centre comerciale, banci, o multitudine de baruri şi restaurante, spitale, farmacii şi staţii de benzina. In vecinatatea ansamblului, puteţi accesa staţia de metrou Dristor, tramvaie si linii de autobuz, avand posibilitatea de a merge in orice colt al oraşului, fara a avea probleme in trafic.

Inchiriez apartament 3 camere Incity Residences

Apartament cu 3 camere in zona Alba Iulia - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 82 m2 Semi-mobilat, mobilier lux.
Etajul 4, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 132886 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 790 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Inchiriere 790 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 132886 Nume: Tc Real Estate Articole (0)
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 416 ori Judet: Intrebari (0)
Vizualizata de: 194 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 10.06.2013 Inscris pe TopEstate din:
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Oferte similare

 • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Dacia, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 100 m2 Mobilat, mobilier modern.
  800 € de inchiriat
 • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Nerva Traian, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 90 m2 Mobilat, mobilier modern.
  550 € de inchiriat
 • de inchiriat duplex cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Floreasca, Bucuresti. Duplex cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 115 m2 Mobilat, mobilier lux.
  1.150 € de inchiriat