Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Ploiesti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 149327

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Ultracentral - Ploiesti, Prahova
May 06, 2014 May 06, 2014 REF370307449 :Refinder Ploiesti va propune pentru inchiriere apartament Ultracentral Ploiesti situat in bloc de 4 etaje construit in anul 1980. Apartamentul este situat la etajul 1, are trei camere, o baie , un balcon, este decomandat si are o suprafata totala de 100 mp, respectiv 82 mp suprafata utila.Apartamentul este mobilat de LUX utilat cu toate aparaturile necesate in casa, masina de spalat rufe, masina de spalat vase , aragaz, frigider, cuptor cu microunde, aspirator toate sunt noi si de buna calitate. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, geamuri termopan, usi interior noi.  Ca si localizare, apartamentul de vanzare este situat in zona Ultracentral , in apropiere de Restaurant Bocacio. Pretul de inchiriat este de 450 Euro negociabil.

apartament 3 camere de lux ultracentral ploiesti

Apartament cu 3 camere in zona Ultracentral - Ploiesti, Prahova

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 82 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 149327 | actualizat acum 7 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 450 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 450 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 149327 Agentia: Refinder Nume: Muscalu Cristian
Actualizata: acum 7 ani si 5 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 7888 ori Manager: ELITE REFINDER Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 353 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 56 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.15.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei