Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Ploiesti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 39897

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Mihai Bravu - Ploiesti, Prahova
Jan 15, 2011 Jan 15, 2011 GLX510801 Apartament de inchiriat 3 camere, confort 1, decomandat, etaj 2, situat intr-un bloc cu structura P+4E, zona Mihai Bravu, an constructie 1984. Locuinta este renovata complet, avand ca imbunatatiri: gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet laminat in sufragerie si cele doua dormitoare, spoturi in toate camerele, usa metalica la intrare, la interior usi noi din lemn cu sticla, ferestre cu tamplarie PVC, baia cu cada de dus incorporata in perete, instalatii sanitare noi, hota, blaturi din granit la bucatarie. Apartamentul este mobilat si utilat complet, totul fiind nou. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, avand in jur piata, magazine, supermarket PLUS, farmacii, banci, scoli si gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun. Acces usor catre LUKOIL si centrul orasului. Pretul de inchiriere este 400 Euro. ACEASTA OFERTA APARTINE COMPANIEI GALAXYIMOB PLOIESTI CONTACT NON STOP.

Apartament cu 3 camere in zona Mihai Bravu - Ploiesti, Prahova

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 57 m2.
Etajul 2, 1 grup sanitar.
ID: 39897 | adaugat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Inchiriere 400 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Inchiriere 400 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 39897 Agentia: Galaxy Imob Grup S.R.L. Nume: Galaxy Imob
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 307 ori Manager: Galaxy Imob Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 738 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 153 Articole: 3; Comentarii:
Listata initial în: 15.01.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.01.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat, confort 1 in ploiesti
  B-dul Bucuresti, Ploiesti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2 Mobilat, mobilier modern.
  280 € de inchiriat
 • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat, confort 1 in ploiesti
  B-dul Bucuresti, Ploiesti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2 Mobilat, mobilier modern.
  280 € de inchiriat