Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Alba Iulia. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 204341

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Apr 19, 2017 Apr 19, 2017 Apartament de inchiriat cu 3 camere decomandate in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata utila de 65 mp, aflat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, prevazut cu izolatie termica pe exterior. Acesta este compartimentat astfel: la intrare 1 hol spatios si 1 living generos pe partea dreapta, o bucatarie, 2 dormitoare, o baie prevazuta cu geam de aerisire si un dressing. Locuinta dispune de imbunatatiri cum ar fi: ferestre termopan cu tamplarie Pvc, usa metalica la intrare, interfon, tavan izolat in bucatarie cu polistiren imitatie lemn, parchet din lemn, balcon inchis cu ferestre termopan, calorifere din otel, centrala termica proprie, hol imbracat in furnir din lemn. Imobilul se afla intr-o zona linistita de blocuri, departe de agitatia strazii, in apropiere de magazine alimentare, piata agroalimentara, pizzerii, farmacii, statii pentru mijloacele de transport in comun si alte puncte de interes public. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 250 euro lunar, usor negociabil si este disponibil imediat.

apartament cu 3 camere decomandate in alba iulia c

Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204341 | actualizat acum 3 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204341 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 595 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1057 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei