Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Bucuresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 114174

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Bucur Obor - Bucuresti
Nov 30, 2012 Nov 30, 2012 Proprietar, ofer spre inchiriere apartament decomandat 3 camere, suprafata utila 65 m2 + 9 m2 balcon. Apartamentul se afla deasupra magazinului Bucur Obor , et 10/10, cu fata inspre primaria sectorului 2 si parcul Obor. Apartamentul doresc sa il inchiriez mobilat iar dupa cum vedeti si din poze are urmatoarele dotari : usa metalica, termopane, gresie, parchet, TV, Internet, masina de spalat, frigider, aer conditionat, contoare proprii pt utilitati. Apartamentul a fost zugravit integral in Noiembrie 2012. La cateva sute de metrii aveti acces la metrou si o multitudine de statii ratb, transportul spre diverse locatii din Bucuresti este extrem de facil. Intr-o raza de 5 minute de mers pe jos regasiti Piata si Magazinul Obor, Mega Image, Kaufland, Parcul Obor. In cazul in care aveti masina in fata blocului exista parcare care intre orele 18 :00 si 9 :00 este gratis si unde gasiti fara probleme de locuri de parcare. Optional puteti inchiria loc de parcare chiar in fata primariei.

Inchieriez 3 camere, zona Bucur Obor

Apartament cu 3 camere in zona Bucur Obor - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2 Mobilat, mobilier clasic.
Etajul 10 / 10 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 114174 | adaugat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 395 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 395 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 114174 Nume: Victor
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 6436 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 569 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 30.11.2012

Etichete imobiliareOferte similare

  • de inchiriat apartament cu 3 camere decomandat,  confort 1 in bucuresti
    Aviatiei, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
    699 € de inchiriat