Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 3 camere in Sebes. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 159338

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sebes, Alba
Jul 21, 2015 Jul 21, 2015 Apartament cu 3 camere de inchiriat in zona ultracentrala, pe bulevardul Lucian Blaga in Sebes, judetul Alba, situat in casa veche saseasca la etaj, renovat in 2014, ce se preteaza a fi amenajat pentru birouri, locuinta, cabinete medicale. Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare, are suprafata utila de 90 mp si este structurat in 3 camere spatioase nemobilate, bucatarie si baie care este dotata cu wc, chiuveta, cabina de dus cu hidromasaj si geam de aerisire. Bucataria are centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, aragaz si chiuveta. Este dotat cu gresie si faianta in baie, parchet, usa de la intrare din pvc. Parcarea se poate face in curtea imobilului. In apropiere sunt spatii comerciale, banci, farmacii, scoala, liceu, cafenele, restaurante, primaria si alte puncte de interes public. Apartamentul se inchiriaza la pretul de 300 euro / luna.

apartament cu 3 camere in centrul orasului sebes

Apartament cu 3 camere in Sebes, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 159338 | actualizat acum 5 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 300 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 300 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 159338 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 5 ani si 3 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1584 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 603 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.08.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei