Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Alba Iulia. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 198779

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Nov 22, 2016 Nov 22, 2016 Apartament de inchiriat cu 2 camere, in Alba Iulia zona Cetate, cu o suprafata utila de 38 mp aflat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje. Locuinta este compus dintr-un hol generos la intrare, o bucatarie tip open space complet utilata cu aragaz, frigider si cuptor, 2 dormitoare luminoase,o baie prevazuta cu cabina de dus si un balcon inchis. Proprietatea dispune de calorifere din otel, gresie si faianta in baie si bucatarie, centrala termica proprie, contorizari separate la apa, interfon,acces in bloc pe baza de cartela magnetica. Imobilul se afla in apropierea unui bulevard cu circulatie strict pietonala, cu multe magazine si cafenele elegante, restaurante, terase, pizzerii, farmacii, banci si la o mica distanta de o scoala si o gradinita, cunoscute in zona. Locuinta se inchiriaza complet mobilata la pretul de 180 / luna negociabil si este ocupabila imediat.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 38 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198779 | adaugat acum 3 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 180 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 180 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198779 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 458 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 837 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.11.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei