Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Alba Iulia. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 199460

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Alba Iulia, Alba
Dec 05, 2016 Dec 05, 2016 Apartament de inchiriat cu 2 camere in Alba Iulia, zona Ultracentrala, cu o suprafata utila de 38 mp, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 3 etaje. Imobilul se afla intr-o zona foarte buna de blocuri din centrul orasului, cu multa liniste si curatenie pe casa scarii, locuinta este corect compartimentata astfel: la intrare gasim holul principal, o bucataria aerisita, o baie prevazuta cu geam de aerisire, livingul luminos si spatios din care se ajunge la dormitorul cu iesire pe balconul inchis, apartamentul este foarte calduros, cu cheltuieli mici la intretinere si ofera o priveliste frumoasa asupra parcului din centrul orasului. Locuinta este curata si ingrijita, dispune de imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, interfon, parchet laminat, mobilier de bucatarie recent schimbat, calorifere din aluminiu. Imobilul se afla foarte aproape de un liceu si o scoala renumita in oras, de centre comerciale cunoscute, banci, cabinete medicale, birouri notariale, farmacii, cafenele elegante, institutii publice si multe alte puncte de interes public. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, pe o perioada lunga de timp la maximum 2 persoane, la pretul de 160 euro, negociabil, cu achitarea unei chirii in avans.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona ultracen

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 38 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199460 | actualizat acum 3 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 160 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 160 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199460 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 10 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 230 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1178 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei