Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Arad. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 109944

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Subcetate - Arad
Oct 30, 2012 Oct 30, 2012 Inchiriez apartament 2 camere in bloc nou, zona Subcetate, decomandat, etaj2, complet /partial amenajat, mobilat si utilat modern, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala proprie pe gaz, terasa, loc de parcare supravegheat video, curte comuna cu gazon intretinut, loc joaca copii, portar, Pret: 350 Euro/ luna. Pentru firme se emite factura. office@sandesign.ro 0726897244
Oferta fata poza

Apartament 2camere de inchiriat

Apartament cu 2 camere in zona Subcetate - Arad

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 72 m2 Semi-mobilat, mobilier lux.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 109944 | adaugat acum 5 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 350 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 350 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 109944 Nume: Petru
Actualizata: acum 5 ani si 8 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 25208 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 718 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 30.10.2012

Etichete imobiliare