Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Calarasi. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 67728

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Calarasi
Jul 28, 2011 Jul 28, 2011 Ofer spre inchiriere in municipiul Calarasi ap. 2 camere la parter, modificat (scara exterioara), numai pentru birouri, cabinete, sedii firme, in spatele Scolii 4, str. Progresul. Tel. 0736035915
Oferta fata poza

Apartament cu 2 camere in Calarasi

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 60 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 67728 | adaugat acum 6 ani si 11 luni
  • Inchiriere 187 € / luna
Oferta Cel Mai Bun Pret de inchiriat
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Inchiriere 187 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 67728 Nume: Ioan
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 28445 ori Oferte în portofoliu: 1
Vizualizata de: 864 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 28.07.2011
Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere

Etichete imobiliare